top of page
Les Pantoufles d'Alice illustratie logo pantoffels
bestellen bij les pantoufles d'alice
Levering en verzendingskosten

Elke bestelling wordt binnen de 3 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. Het kan max. 4 tot 6 werkdagen duren voor je jouw bestelling ontvangt. Indien dit door overmacht niet mogelijk zou zijn, dan contacteer ik je via e-mail. Les Pantoufles d'Alice levert enkel in België.  

Alle bestellingen worden via bpost België als een pakje met track & trace-code verstuurd. De verzendingskosten zijn:

  • Alle formaten:  7,50 €, gratis verzending vanaf een aankoopbedrag van 75 euro.

  • Waarom verzendt Les Pantoufles d'Alice bestellingen onder €75 niet gratis ? Les Pantoufles d'Alice wil garanderen dat elke bestelling onbeschadigd bij de klant geleverd wordt, vanuit een ecologisch standpunt. Elk pakje wordt dan ook met veel liefde en recycleerbare of gerecycleerde materialen ingepakt. Heel wat webshops zetten de prijs van hun producten hoger, zodat de verzendkosten en het verzendmateriaal hiermee gecompenseerd kunnen worden. Voor bestellingen zoals kaartjes en kleinere fine-artprints is dit echter niet mogelijk, als je een zekere kwaliteitsgarantie van levering wil bieden. Daarnaast worden de tarieven voor verzending elk jaar verhoogd. Bovenstaande maakt het voor een kleine webshop niet mogelijk om deze kost alleen te dragen.

Je kan een bestelling annuleren tot de aanmelding van het pakje bij de transporteur. Is je bestelling nog niet aangemeld, dan wordt deze kosteloos geannuleerd en krijg je het volledige aankoopbedrag inclusief verzendingskosten terugbetaald. Om een bestelling te annuleren, stuur je een e-mail naar lespantoufles@outlook.com.

Bovenstaande info geldt enkel voor aankopen in de webshop. Voor ontwerpen op maat zoals geboortekaartjes, trouwkaartjes of gepersonaliseerde prints/cadeaus bespreken we samen de details van levering en verzending.

Retourneren

Als je na levering vaststelt dat het product niet voldoet aan jouw verwachtingen, dan heb je het recht om dit, binnen de 14 kalenderdagen na levering, te melden (per e-mail of aangetekende brief) en het product te retourneren. Je hoeft geen reden op te geven voor de retourzending. Voorafgaande is niet van toepassing voor illustraties en prints die op maat gemaakt worden. 

Het product moet ongeschonden en in zijn originele verpakking geretourneerd worden en voorzien zijn van voldoende frankering. De kosten en het risico van de retourzending vallen te uwen laste. Wanneer het product ongeschonden en in zijn originele verpakking bij mij geleverd is, krijg je het aankoopbedrag (inclusief de verzendingskosten betaald aan Les Pantoufles d'Alice) binnen 14 dagen terugbetaald.

Ontvang je een beschadigd product, dan kan je dit, binnen de 8 kalenderdagen na levering, melden via e-mail, waaraan foto's van het beschadigd product toegevoegd zijn. Als het om een beschadiging door verzending of een drukfout gaat, dan krijg je het aankoopbedrag (inclusief het aandeel van het beschadigd product in de verzendingskosten) binnen 14 dagen terugbetaald. Je hoeft het beschadigde product niet te retourneren.

Bovenstaande info is enkel van toepassing op aankopen in de webshop, niet voor ontwerpen op maat zoals geboortekaartjes, trouwkaartjes of gepersonaliseerde prints/cadeaus en ook niet voor bestellingen uit de vaste collecties ('geboorte' en 'huwelijk').

Bedrijfsgegevens

Les Pantoufles d'Alice

Alice Verraest
Wittebos 19
3472 Kersbeek-Miskom

België

BTW BE 0766.849.534

bottom of page